جراحی بینی گوشتی در گروه جراحیهایی قرار میگیرد که عمدتاُ به منظور افزایش زیبایی بینی انجام میشود. افراد به دلیل عوامل ژنتیکی، مانند تروما (ضربهای که باعث تغییر حالت بینی شده باشد) و یا به دلیل افزایش سن (با افزایش سن و کاهش میزان کلاژن و الاستین، نوک بینی نرمتر و گردتر میشود) ممکن است بینی گوشتی داشته باشند. دلیل داشتن بینی گوشتی هر کدام از عوامل ذکر شده باشد، جراحی میتواند یک راهکار مناسب برای تغییر ظاهر بینی گوشتی و به دنبال آن بهبود کلی چهره باشد. جراحی بینی گوشتی یکی از انواع بسیار معروف و شناخته شده از انواع عمل های بینی است که مزایا، عوارض و مراقبت های خاص خود را دارد که در این مقاله سعی شده است تا شما با تمامی جنبه های مختلف بینی های گوشتی و جراحی آن آشنا شوید.
جراحی بینی گوشتی
منظور از جراحی بینی گوشتی چیست؟
بینی گوشتی شکلی از بینی است که بافت چربی، بخش عمدهی نوک بینی را تشکیل میدهد و به همین علت نوک بینی گردتر دیده می شود. این شکل از بینی در قومیتهای مختلفی دیده میشود. جراحی بینی گوشتی از مهمترین انواع جراحی زیبایی بینی میتواند شکل این نوع بینی را تغییر دهد و ظاهر کلی صورت را بهتر نماید، در اغلب موارد هدف از عمل بینی گوشتی کاهش اندازهی نوک بینی و یا برطرف کردن افتادگیهای نوک بینی است.
جراحی بینی گوشتی شامل تغییراتی در نوک بینی، پل بینی، حفرههای بینی و در برخی مواقع کل بینی است. در این نوع از عمل های جراحی مهم ترین کار ایجاد فرم و زیبایی از طریق کاهش بافت از یک قسمت هایی از بینی به صورت متعادل است. در بینی های گوشتی بدلیل ضخیم بودن بافت پوست بینی مشخصات و تغییرات حاصل روی غضروف و استخوان بینی و زوایا و خطوط آن به خوبی دیده نمی شود و زیر این بافت ضخیم پنهان می ماند.
در این نوع جراحی باید این نکته را در نظر داشت که دستکاری های استخوانی و غضروفی بینی باید به گونه ای باشد که فاصله و فضای خالی بین استخوان بندی بینی و پوست ایجاد نگردد و با رعایت این نکات از ایجاد اسکار یا گوشت اضافی جلوگیری به عمل می آید و رضایت مندی بیمار از عمل جراحی بالاتر می رود.
بیشتر بخوانید: جراحی بینی استخوانی
نمونه کارهای جراحی بینی گوشتی
چرا باید جراحی بینی گوشتی را انجام داد؟
در اغلب کشورها به ویژه کشورهای غربی، بینیهای گوشتی به عنوان نشانهای از زیبایی صورت محسوب میشود، اما در برخی از افراد ممکن است ظاهر بینی گوشتی به حدی بزرگ و یا برجسته باشد که زیبایی کلی صورت را تحت تاثیر قرار دهد.
نوک بینی در افرادی که بینی گوشتی دارند معمولاً بزرگتر از سایر قسمتهای بینی است و این حالت در برخی موارد میتواند ظاهری غیرطبیعی ایجاد نماید. در واقع عدم تناسب بین اجزاء مختلف بینی میتواند منجر به عدم تعادل در کل صورت شود. بسیاری از افرادی که بینیهای گوشتی دارند دچار کمبود اعتماد به نفس میشوند. بنابراین به منظور افزایش زیبایی بینی و به دنبال آن بهبود اعتماد به نفس تصمیم به جراحی بینی گوشتی میگیرند.
ویژگی های عمل بینی گوشتی
اولین قدم در جراحی بینی گوشتی این است که ارزیابی صحیحی از تمام ویژگیهای صورت بیمار انجام شود. شکل بینی گوشتی میتواند تحت تاثیر غضروف زیرین و ساختارهای استخوانی داخلی بینی قرار بگیرد. ضخیم بودن غضروف میتواند باعث شود نوک بینی حالت گوشتی داشته باشد بنابراین باید پیش از جراحی تمام این ویژگیها در بینی مورد ارزیابی قرار بیگرد تا در نهایت نتیجهی جراحی منطبق با آناتومی چهرهی بیمار باشد.
بینی های گوشتی داراری ویژگی هایی هستند که با مشاهده این ویژگی ها می توان به گوشتی بودن بینی پی برد؛ در ادامه تعدادی از این ویژگی ها مطرح شده است:
🔷 غضروف پهن و بزرگ نوک بینی
🔷 پوست براق و چرب نوک بینی
🔷 نوک بینی افتاده
🔷 غدد چربی فراوان در نوک بینی
🔷 ضخامت زیاد بینی
🔷 بافت غضروفی نرم در نوک بینی
🔷 شکل نیم دایره و یا ذوزنقه بینی از زاویه پایین
🔷 ساختار ضعیف غضروف و استخوان بینی
🔷 پوست ضخیم بینی
در افرادی که غضروف های خیلی بزرگ دارند و این موضوع باعث میشود تا بینی گوشتی بنظر برسد عمل جراحی معمولا بسیار رضایت بخش خواهد بود؛ زیرا غضروف های اضافی برداشته می شود و فرم دلخواه در بینی ایجاد می شود و نتیجه جراحی بینی بیمار بسیار رضایت بخش خواهد شد.
اما در نوع دوم که بینی دارای پوست ضخیمی است و غضروف ها خیلی کوچک است جراحی کمی با پیچیدگی همراه است البته می توان با تکنیک هایی که در حال حاضر وجود دارد نوک بینی را جمع تر کرد و از حالت گوشتی خارج کرد. افرادی با این نوع بینی نباید انتظار یک بینی فانتزی و عروسکی را داشته باشند.
اگر چه تعداد کسانی که از نتیجه عمل بینی های گوشتی راضی هستند رو به افزایش است، زیرا تکنیک های جدیدتر جراحی موجب شده است با روش تقویت غضروف بینی، نتیجه جراحی بینی های گوشتی رضایت بخش تر باشد و بینی های گوشتی مانند بینی های استخوانی نیز نتایج موفقیت را داشته است. با این حال نباید از مهارت و تجربه پزشک جراح غافل شد، لازم است برای جراحی بینی های گوشتی پزشک جراح باتجربه و ماهر باشد زیرا کوچکترین اشتباه در اصلاح و تغییر دادن شکل و فرم بینی های گوشتی می تواند عوارض و مشکلات بزرگی را ایجاد کند.
علاوه بر این نکته مهم اینست پزشک جراح عمل جراحی را به گونه ای انجام دهد که ضمن اعمال تغییرات به جا و صحیح، به تناسب بینی با چهره صورت نیز توجه کند. با رعایت چنین موارد بیمار از نتیجه عمل خود بیشترین رضایت را خواهد داشت. به طور کلی عمل بینی های گوشتی در مقایسه با عمل بینی های استخوانی سخت تر است. زیرا پوست بینی های گوشتی ضخامت بیشتری دارد و پوست بینی بیشترین حساسیت را در عمل بینی های گوشتی دارد.
مزایای جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی دارای مزایای متعددی است که عبرتند از:
✔ کاهش اندازهی نوک بینی
✔ بهبود زاویهی نوک بینی
✔ اصلاح عرض نوک بینی
✔ بهبود ظاهر کلی صورت و برقراری تناسب بین اجزای صورت
✔ نتایج دائمی
مراحل جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی معمولاُ با بیهوشی عمومی انجام می شود. در اغلب موارد، جراحی بینی گوشتی به روش باز انجام می شود. بنابراین پس از بیهوشی، برشهای کوچکی در حفرههای بینی ایجاد می شود و از طریق این برشها جراحی به استخوان و غضروف زیرین بینی دسترسی پیدا مینماید.
در عمل بینی گوشتی ممکن است از بخیه و یا تکنیکهای دیگری برای تغییر شکل و یا اندازهی غضروف، استخوان و بافت بینی استفاده شود. در برخی موارد نیاز است تا پیوند غضروف و یا سایر روشهای پیچیده در جراحی بینی گوشتی به کار برده شود.
پس از اینکه تغییرات لازم در بینی انجام شد، برشهایی که در ابتدای جراحی ایجاد شده بود بسته میشوند و بینی پانسمان میشود. گاهی اوقات آتلهایی از جنس پلاستیک و یا فلز جهت جلوگیری از هرگونه فشار و ضربه به مدت 5 الی 7 روز روی بینی قرار میگیرد.
افراد مناسب جراحی بینی گوشتی
افرادی که دارای بینیهای گوشتی با ویژگیهای ذکر شده هستند میتوانند برای عمل بینی گوشتی اقدام نمایند به شرط اینکه شرایط زیر را دارا باشند:
- از نظر سنی نیز دختران باید بالای 16 سال و پسران بالای 17 سال باشند (بهترین سن جراحی بینی هم برای دختران و هم برای پسران بالای 18 سال است.)
- کسانی که از نظر سلامت روحی و جسمی مشکلی نداشته باشند و از سلامت کاملی برخوردار هستند؛ افرادی که مشکلات قلبی، ریوی، فشار خون و انعقاد خون دارند کاندید مناسبی برای عمل بینی نیستند.
- فرد باید از تمامی عوارض و نتیحه جراحی بینی خود با خبر باشد و انتظارات واقع بینانه ای از جراحی داشته باشد و توقعات نابه جایی از جراحی بینی نداشته باشد.
- پوست نقش بسزایی در نتیجه جراحی بینی دارد، افرادی که پوست بینی آن ها بسیار ضخیم می باشد، کاندیدای مناسبی جهت جراحی بینی نیستند.
چگونه نوع بینی را برای جراحی بینی گوشتی بفهمیم؟
اگر چه مشخصات بینی گوشتی، وجود پوست ضخیم، نرم بودن غضروف ها و پهن بودن پره های بینی می دانند ولی همه ویژگی های گفته شده را نمی توان در بینی های گوشتی تشخیص داد. برخی از بینی های گوشتی غدد چربی ندارند و برخی دیگر پوست ضخیم و قابل ملموس ندارند. ساده ترین راه برای تشخیص نوع بینی تان، از زاویه پایین به شکل بینی خود نگاه کنید اگر سوراخ های بینی به همراه نوک بینی یک شکل نیم دایره یا ذوزنقه ای ساختند می توان گفت بینی تان به بینی گوشتی شبیه تر است.
تشخیص بینی گوشتی
⤴ توضیحات دکتر رستمی درباره نحوه تشخیص نوع بینی
تکنیک های جراحی بینی گوشتی
در ابتدا پزشک تمامی بخش های بینی شما را مورد بررسی قرار می دهد تا تمامی اقدماتی که برای بهبود وضعیت بینی لازم است را در روند برنامه ریزی لحاظ کند و در همان جلسات اولیه این نکته را به شما یادآور خواهد شد که لازم است ابتدا درباره تفاوت بینی گوشتی و استخوانی اطلاعاتی کسب نمایید تا انتظارات واقع بینانه ای درباره نتیجه جراحی بینی گوشتی داشته باشید.
اما بهترین جراحی بینی خانم در تهران تمامی مهارت و تخصص خود را در این جهت بکار می گیرد که بهترین نتیجه برای فرد حاصل شود. در همان جلسات ابتدایی از آمادگی های قبل از جراحی بینی صحبت خواهند کرد و توصیه های لازم از سوی جراح بینی به فرد داده می شود سپس بعد از انجام عمل بینی نیز مجدد مراقبت های بعد از عمل بینی به فرد تحت جراحی بینی گفته می شود تا با رعایت آن ها مشکلی در نتیجه ی جراحی حاصل نشود.جراحی بینی گوشتی به دو روش باز و بسته انجام می گیرد، پزشک با توجه به میزان غضروفی بودن بینی، تصمیم می گیرد که از روش باز یا بسته استفاده نماید در جراحی بینی پهن بیشتر از جراحی به روش باز استفاده می شود .
جراحی باز بینی گوشتی
در این روش که تسلط جراح بر بینی بیشتر است، برش مورد نیاز در پایه میانی بینی یا کولوملا زده می شود و با برشی که در لبه داخلی پره ها زده می شود، پوست بینی برداشته می شود و جراح به پشت و نوک بینی دسترسی پیدا می کند تا اقدامات لازم را ایجاد نماید.
جراحی بسته بینی گوشتی
در روش جراحی بسته برشی در قسمت بیرونی بینی زده نمی شود، بلکه برش ها در داخل بینی و بین غضروف ها زده می شود، در این روش که دید جراح نسبت به روش باز کمتر است، جهت ایجاد تغییر در نوک بینی بهتر است از روش باز استفاده شود.
رضایت زیباجو از عمل بینی بینی گوشتی
کدام روش برای عمل بینی گوشتی مناسب تر است؟!
جراح بینی بعد از معاینه دقیق از لحاظ نوع پوست، وضعیت استخوان و غضروف بهترین روش را انتخاب می نماید اما در مواردی که نوک بینی بسیار بزرگ بوده و نیاز به ایجاد تغییرات گسترده بهترین تکنیک، جراحی باز خواهد بود؛ در نتیجه استفاده از هر کدام از روش های نام برده شده صرفا به نظر جراح بستگی دارد.
در هر روش، پزشک در حین جراحی بینی گوشتی غضروف های بینی را تقویت می کند که این امر کاملا دائمی و برگشت ناپذیر می باشد. با تقویت غضروف بینی استحکام بینی بالا می رود و ظاهر بینی به مراتب زیبا تر می شود. از آنجا که در طی جراحی بینی با برداشتن چربی های اضافی، پوست بینی نازک می شود، در بعضی موارد دیده شده است که جراح بینی با تزریق کورتون بعد از جراحی بینی در لایه های عمیق پوست از افتادگی بینی جلوگیری می کند.
در پایین ویدئوهای رضایت زیباجویان دکتر نصیبه رستمی از جراحی بینی گوشتی را مشاهده میکنید:
رضایت از رینوپلاستی بینی گوشتی
رضایت بعد از عمل بینی گوشتی
رضایت از عمل بینی گوشتی
تغییرات مهم در طول جراحی بینی گوشتی چیست؟
در حین عمل بینی گوشتی تغییرات مهمی در ظاهر بینی رخ میدهد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
1. جراحی پل بینی در بینی های گوشتی
پل بینی در واقع همان برآمدگی وسط بینی است و دو نوع تقسیم می شود، در زیر به آنها اشاره می کنیم:
- پل بینی پهن: این نوع از پل بینی بزرگ تر از حد معمول است و به دو استخوان کج بینی متصل می شود.
- پل بینی فرورفته: در این نوع از پل بینی قسمت های جلویی و قسمت های پشتی بینی بالا می رود و داخل بینی منحنی می شود.
2. کاهش چربی در عمل بینی گوشتی
می توان با خارج کردن ماهرانه و با احتیاط غدد چربی مخصوصا در ناحیه ی نوک بینی به زیبایی بیشتر بینی کمک می شود و بافت های نرم بینی را کاهش داد. از آنجا که در طی جراحی بینی با برداشتن چربی های بینی ،پوست بینی نازک می شود ،در بعضی موارد دیده شده است که جراح بینی با تزریق کورتون در لایه های عمیق پوست از افتادگی بینی جلوگیری می کند. این موارد به تجربه و مهارت بالای جراح وابسته است.
نوک بینی زیباتر دیده میشود و پایه ی بینی نیز تقویت میگردد. همچنین دوام و نتیجه دهی مثبت این عمل بیشتر میشود.
بطور مثال اگر بیمار مراجعه کننده دارای غضروف مناسب و کافی در تیغه ی بینی خود نباشد (موارد تصادفی) ، با استفاده از غضروف مناطقی مانند گوش غضروف مورد نظر را ترمیم میکنند و شکل می دهد. این عمل بدون اینکه به شکل و ظاهر گوش خدشه ای وارد کند، صورت می گیرد.
اضافه کردن گرافت غضروفی بروی بینی باعث می شود که استحکام بینی بیشتر شود. جراحی بینی های گوشتی باید توسط یک جراح باتجربه انجام شود که در این زمینه مهارت کافی را داشته باشد.در اکثر موارد برای تقویت غضروف در بینی های گوشتی از غضروف های خود بینی ( تیغه میانی بینی ) استفاده می شود ، این کار باید با دقت بسیار بالایی صورت گیرد، اگر نتوان برای تقویت غضروف از غضروف های خود بینی استفاده کرد، با استفاده از غضروف های سایر نواحی بدن فرد مانند لاله گوش یا غضروف های مصنوعی این کار صورت می گیرد.
تقویت غضروف در جراحی بینی گوشتی
بینی های گوشتی همانطور که گفته شد غضروف ضعیفی دارند. تقویت غضروف با استفاده از غضروف های خود بینی یا توسط غضروف های مصنوعی انجام می گیرد. این کار بیشتر به منظور جلوگیری از افتادگی نوک بینی تقویت غضروف انجام می شود. با استفاده از پیوند غضروفی بینی به فرم دهی هرچه زیباتر بینی کمک می شود. بوجود آوردن اسکلت مقاوم و خوش فرم در بینی های گوشتی اهمیت فراوانی دارد. با ایجاد تغییراتی بر غضروف بینی می توان شکل و فرم بینی را تغییر داد و آن را جمع تر کرد، که از این طریق نوک بینی زیباتر دیده میشود و پایه ی بینی نیز تقویت میگردد. همچنین دوام و نتیجه دهی مثبت این عمل بیشتر میشود.
بطور مثال اگر بیمار مراجعه کننده دارای غضروف مناسب و کافی در تیغه ی بینی خود نباشد (موارد تصادفی) ، با استفاده از غضروف مناطقی مانند گوش غضروف مورد نظر را ترمیم میکنند و شکل می دهد. این عمل بدون اینکه به شکل و ظاهر گوش خدشه ای وارد کند، صورت می گیرد.
اضافه کردن گرافت غضروفی بروی بینی باعث می شود که استحکام بینی بیشتر شود. جراحی بینی های گوشتی باید توسط یک جراح باتجربه انجام شود که در این زمینه مهارت کافی را داشته باشد.در اکثر موارد برای تقویت غضروف در بینی های گوشتی از غضروف های خود بینی ( تیغه میانی بینی ) استفاده می شود ، این کار باید با دقت بسیار بالایی صورت گیرد، اگر نتوان برای تقویت غضروف از غضروف های خود بینی استفاده کرد، با استفاده از غضروف های سایر نواحی بدن فرد مانند لاله گوش یا غضروف های مصنوعی این کار صورت می گیرد.
اقدامات مهم برای کاهش تورم بعد از عمل بینی گوشتی
افرادی که جراحی بینی پهن را انجام می دهد به دلیل پوست ضخیم بینی، بینی آن ها بعد از جراحی دچار تورم بیشتری می شوند و جهت مشاهده نتیجه نهایی جراحی نیاز به زمان بیشتری می باشد (به طور تقریبی بین 1 تا 2 سال). تورم بینی گوشتی دیرتر از بینی های استخوانی بهبود پیدا می کنند. یکی از راهکار هایی که می توانید برای کاهش تورم بینی بعد از جراحی بینی گوشتی انجام دهید این است که به مدت شش ماه تا یکسال از چسب روی بینی استفاده کنید. زیرا که یکی از مزایای چسب زدن به بینی بعد از عمل بینی گوشتی این است که روند بهبودی تورم بعد از عمل بینی را سرعت می بخشد و باعث می شود نتیجه نهایی عمل بینی را زودتر شاهد باشید.
بعد از جراحی بینی گوشتی نیز همانند هر عمل جراحی باید اقداماتی انجام شود تا روند کاهش تورم کمی سریع تر صورت گیرد. این اقدامات شامل موارد زیر می باشد:
- پرهیز از مصرف نمک زیاد و غذاهای حاوی سدیم
- استراحت کامل حداقل به مدت دو روز بعد از عمل جراحی
- استفاده از کمپرس یخ دو تا سه روز بعد از جراحی
- مصرف کافی مایعات به خصوص آب میوه های طبیعی
- پرهیز چند هفته ای از استعمال دخانیات و مصرف الکل؛ زیرا نیکوتین موجود در آن ها باعث تورم بیشتر بینی می شود.
- خودداری از برقراری رابطه جنسی به مدت دو هفته (بالارفتن میزان آدرنالین بدن باعث تشدید تورم می شود و حتی امکان دارد موجب خونریزی نیز شود.)
- اجتناب از قرار گرفتن در معرض هوای گرم، محیط داغ مانند سونا جهت جلوگیری از تورم بافت های جراحی شده
- پرهیز از بلند کردن اجسام سنگین و انجام فعالیت های بدنی سنگین (به مدت دو هفته)
- استفاده از آمپول کورتون طبق دستور جراح بعد از دو ماه از جراحی جهت کاهش تورم بینی
- مصرف آب آناناس طبیعی و آب کرفس، زیرا مصرف آب آناناس و آب کرفس در روز های اولیه در کاهش تورم ها بسیار موثر است تا جایی که ممکن است در روزهای ابتدایی بعد از جراحی بینی گوشتی از آب میوه های طبیعی و غذاهای نرم و میکس شده استفاده کنید و غذاهایی که نیاز به جویدن دارند را از برنامه غذایی خود حذف نمایید.
- عدم استحمام به آب بسیار گرم
- استفاده از پمادهای حاوی آنتی بیوتیک و ضد التهاب در صورت دستور پزشک، جهت رفع تورم بینی و جای بخیه و اسکارها
- رعایت نکات بسیار مهم نحوه خوابیدن بعد از جراحی بینی شامل استفاده از چند بالش اضافه زیر سر تا سر ارتفاع مناسبی از بدن پیدا کند.
- پرهیز از نوشیدن مایعات بسیار داغ تا یک هفته پس از جراحی
- مصرف سبزیجات و خوراکی های حاوی پروتئین
تصورات اشتباه درباره عمل بینی گوشتی
درباره جراحی بینی گوشتی تصورات اشتباهی در بین عموم مردم جااقتاده است که در ادامه به تعدادی از آنها میپردازیم:
✅ جراحی بینی و کاهش حس بویایی
خیلی از داوطلبین جراحی بینی به دلیل ترس کاهش حس بویایی خود از انجام این عمل منصرف می شوند. به دلیل این که پایه های اعصاب بویایی در سقف بینی قرار دارند و در طی جراحی بینی معمولا این ناحیه دستکاری نمی شود بنابراین از بین رفتن یا ایجاد اختلالات بویایی بعد از جراحی بینی وجود ندارد. فقط در مواردی که پولیپ ها در قسمت سقف بینی قرار گرفته باشند برداشتن و دستکاری آن ها ممکن است باعث آسیب دیدن اعصاب بویایی شود. این افراد باید در ابتدا تحت جراحی پولیپ بینی به صورت مجزا قرار بگیرند و سپس بعد از چند ماه جراحی زیبایی بینی انجام دهند. در افرادی که در حین جراحی دچار عارضه انسداد بینی شده اند به همان میزان حس بویایی آن ها نیز کاهش می یابد.
✅ افتادگی بینی گوشتی بعد از جراحی
اغلب افراد باور دارند بینی های گوشتی پس از جراحی گوشت اضافی آورده و نوک بینی حالت افتاده پیدا می کند. افتادگی بینی ممکن است بعد از جراحی بینی گوشتی اتفاق بیوفتد که به دلیل عدم تقویت غضروف های صورت انجام می شود.
زیرا در بینی گوشتی مقدار چربی در اطراف غضروف های آن بسیار زیاد است. با برداشتن این بافت امکان ضعیف شدن غضروف ها وجود دارد. پس برای تقویت غضروف های ضعیف بینی، جراح بینی موظف است تا با بخیه زدن صحیح غضروف ها و پیوند گرافت غضروفی به تیغه بینی و ستون بینی باعث تقویت غضروف های ضعیف شود. این کار باعث می شود تا از افتادگی بینی جلوگیری شود. پس باید در انتخاب جراح بینی گوشتی خود دقت کرد و درست انتخاب کرد تا دچار افتادگی و بازگشت بینی نشود.
نتیجهگیری
جراحی بینی گوشتی یک عمل سرپایی است که بین 20 تا 60 دقیقه ممکن است طول بکشد. این جراحی نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد و چند ساعت پس از پایان جراحی میتوانید به منزل بازگردید. پس از جراحی به مدت حداقل 1 هفته باید در منزل استراحت نمائید و پس از آن میتوانید به تدریج فعالیتهای روزمرهی خود را آغاز نمائيد. جهت کاهش دوران نقاهت و جلوگیری از عوارض پس از جراحی لازم است تمام دستورالعملهایی که جراح به شما ارائه نموده است را به خوبی اجرا نمائید.
سوالات متداول جراحی بینی گوشتی
در بینی های گوشتی، به دلیل اینکه پوست بینی ضخیم تر است، موجب می شود که تورم و کبودی به نسبت بینی های استخوانی به مدت طولاینی تری بر روی بینی عمل شده باقی بماند.
این مسئله برای بسیاری از افراد نگران کننده است؛ ولی اگر برای جراحی بینی گوشتی به یک جراح حاذق و متبحر مراجعه کنید و اقداماتی نظیر تقویت غضروف به درستی انجام شود، بینی به حالت قبلی خود باز نمی گردد.
برخی از افرادی که پوست بینی شان خیلی ضخیم است، بهتر است که عمل نکنند، این افراد اگر پیش بهترین پزشک نیز عمل کنند، باز احتمال دارد نتیجه کار مطلوب نباشد.
در این جراحی، پوست بینی عوض نمی شود بلکه با برداشتن غضروف و تراشیدن استخوان بینی، حجم بینی کاهش می یابد. با برش های کوچک بر روی بینی و انقباض پوست، سوراخ های بینی را تا جایی که مشکلی برای تنفس فرد پیش نیاد، کوچک می کنند.
در روزهای اولیه بعد از عمل جراحی، ممکن است به دلیل وجود تورم کمی تنفس مشکل باشد، ولی به مرور زمان تنفس بهبود پیدا کرده و دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت.
بهتر است که بینی های گوشتی خیلی کوچ نشود و به صورت فانتزی و عروسکی عمل نشود و تنها به رفع عیوب آن اکتفا گردد.
چسب زدن بعد از عمل بینی سبب جوش خوردن سریعتر پوست به بافت بینی شده و در فرم آن نیز تاثیرگذار است بنابراین بهتر است تازمانی که جراح تجویز می کند چسب بر روی بینی استفاده شود.
در بینی های استخوانی به دلیل پوست نازک تر نتیجه عمل سریعتر مشخص خواهد شد ولی در بینی های گوشتی به دلیل ضخامت بیشتر پوست و نیز ورم طولانی تر باید کمی صبوری کرد و بعد نتیجه نهایی را مشاهده نمود.
افرادی که نواقصی در بینی خود دارند، بینیشان بیش از اندازه بزرگ است، غضروف ضعیفی دارد و لازم است کوچکتر شود و غضروف آن تقویت گردد.
جراحی بینی گوشتی وقت گیر تر است یا استخوانی؟
اگر در جراحی بینی گوشتی نیاز به تقویت غضروف باشد مطمئنا زمان بیشتری نیاز است.
بینی من گوشتی بود عمل کردم الان سرش گرد شده میتونم جراحی ترمیم بینی انجام بدم که این گردی از بین بره؟
سلام دوست عزیز
باید بعد از معاینه تشخیص داده شود اگر نیاز باشد جراحی ترمیم بینی انجام می شود.
این حقیقت داره که بینی گوشتی دوباره به حالت اولیه برمیگرده؟
اگر تقویت غضروف توسط جراح به درستی انجام شده باشد، خیر بازگشتی به فرم قبلی ندارد.
من چجوری می تونم برای مشاوره وقت بگیرم؟
شما هم می توانید با شماره تماس داده شده تماس بگیرید و هم می توانید نوبت مشاوره آنلاین دریافت نمایید.

آیا شما از غضروف مصنوعی استفاده می کنید یا طبیعی؟
از پیوند غضروف خود فرد استفاده می شود.
خانم دکتر من قبلا عمل کردم ولی الان بعد از یک سال همچنان مشکلات قبلیش وجود داره می تونم پیش شما دوباره عمل کنم؟
بله دوست عزیز در صورت معاینه و نیاز به عمل مجدد می توانید دوباره عمل کنید.