دکتر نصیبه رستمی / جراحی بینی / بهترین سن برای عمل بینی
مدت زمان مطالعه ۴ دقیقه

بهترین سن برای عمل بینی

بهترین سن برای عمل بینی در دختران بالای 16 سال و در پسران بالای 18 سال می باشد. انجام جراحی در قبل از رسیدن فرد به این سن ممکن است باعث ایجاد اختلال در عملکرد بینی گردد. برای انجام جراحی بینی همیشه باید نظر بیمار مد نظر قرار گیرد. با این حال در نوجوانانی که خواستار جراحی بینی هستند گفتن این نکته ضروری است که باید بعد از سنین خاصی اقدام به جراحی بینی بنمایند.

نمونه جراحی دکتر رستمی

جراحی بینی برای برطرف کردن اختلالات و مشکلات بینی که عبارتند از مشکلات پزشکی و زیبایی انجام می شود. در دنیای امروزی مردان و زنان و نوجوانان زیادی به علت های مختلفی تمایل دارند که جراحی بینی را انجام دهد. در ادمه این مطلب دکتر نصیبه رستمی در رابطه با بهترین سن عمل بینی توضیحاتی را به شما ارائه می دهد. بهترین سن برای عمل بینی هنگامی است که رشد کردن بینی قطع شده و به یک شکل تثبیت شده رسیده است.

رینوپلاستی یا جراحی بینی یک روش جراحی استاندارد است که به اصلاح زیبایی بینی و یا بهبود مشکلات تنفسی کمک می کند. برای جراحی حتما به بهترین جراح بینی در شمال تهران مراجعه کنید.

به طور کلی، جراحی بینی برای هر بزرگسالی که می خواهد این عمل را انجام دهد و برای برخی از بیماران زیر 18 سال مناسب است، اما بسیاری از مردم این سوال را دارند که بهترین سن برای انجام جراحی بینی چه زمانی است؟

برای این که بتوان نتیجه بسیار عالی به دست آورد و دیگر احتیاج نباشد که در چند سال آینده جراحی بینی انجام شود، دیگر اعضای صورت نیز بایستی رشدشان متوقف شود. هنگامی که رشد استخوان های صورت برای هر فردی با یکدیگر فرق دارد اما در مجموع یک الی دو سال پیش از سن بلوغ رشد فرد توقف پیدا می کند. این سن اصولا برای زنان بین 14 الی 16 سالگی می باشد و برای آقایان 16 الی 18 سالگی می باشد.

اغلب جراحی زیبایی بینی بین 19 الی 45 سالگی انجام می شود اما تا هنگامی که شخص از لحاظ فیزیکی و روانی دارای سلامت باشد هیچگونه محدودیت سنی برای شخصی که دارای سن بالاتری است وجود ندارد. این به این معنا می باشد که اگر شخص دچار بیماری هایی مانند آسم – دیابت – بیماری قلبی عروقی یا فشار خون بالا باشد، نباید جراحی را انجام دهد. همچنین بیمار باید از نتیجه جراحی بینی انتظارات غیر منطقی نداشته باشد. بیمارانی که دارای سنین بالاتری هستند دوره نقاهت آن ها طولانی تر می باشد اما تحمل خوبی هم در رابطه با این مسئله دارند. با در نظر گرفتن کم شدن انعطاف و ارتجاعی بودن پوست در سن بالا احتمال دارد جراحی بینی خوب انجام نشود و بینی جدید با شکل جدیدش نتواند تطابق پیدا کند به همین علت توصیه می شود پس از 60 سالگی به جز انحراف بینی جراحی بینی صورت نگیرد.

محدودیت سنی پایین تر

رینوپلاستی برای افرادی مناسب است که به بلوغ اسکلتی رسیده اند، یعنی رشد آنها متوقف شده و بینی آنها تغییر نکرده است. متوسط سن بلوغ کامل بینی برای دختران 15 سال و برای پسران چند سال بزرگتر است. همانطور که گفته شد، موارد منتخبی وجود دارد که فردی که هنوز در حال رشد است، کاندید جراحی زیبایی بینی است، اما سنین بالا نشان دهنده دستورالعمل های معقول هستند.

محدودیت سنی بالا

هیچ محدودیت سنی بالایی برای انجام جراحی بینی وجود ندارد. با شروع دهه دوم زندگی، در هر دهه از زندگی، بیمارانی وجود دارند که تمایل به جراحی بینی دارند. بسیاری از بیماران جراحی بینی را بخشی از جوانسازی می دانند که می خواهند در کنار درمان سایر تغییرات پیری آن را انجام دهند. به عنوان مثال، جراحی زیبایی بینی یک عمل رایج است که همزمان با لیفت صورت انجام می شود. بسیاری از بیماران احساس می‌کنند که نوک بینی آنها با افزایش سن افتاده است و باعث می‌شود که جراحی نوک بینی گزینه مناسبی برای جوان‌سازی صورت باشد.

برخی بیماران به دلایل پزشکی کاندید جراحی بینی نیستند. گاهی اوقات یک بیمار به دلیل سابقه لخته شدن خون از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کند و این بیماران ممکن است کاندیدای قابل قبولی برای جراحی بینی نباشند.

همچنین مهم است که از نظر احساسی سالم باشید و انتظارات واقع بینانه داشته باشید. رینوپلاستی تغییرات دائمی خاصی در شکل بینی و صورت شما ایجاد می کند. برای برخی از افراد ممکن است پذیرش تغییرات بلافاصله پس از جراحی دشوار باشد. بالغ بودن از نظر عاطفی به شما کمک می کند تا این تغییرات را در طول زمان بپذیرید.

در حالی که جراحی بینی احتمالاً اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد، مهم است که بدانید بینی شما هرگز دقیقاً شبیه به ایده آلی که قبل از جراحی تصور می کردید نخواهد بود. اگر بعد از جراحی فقط از یک بینی خاص خوشحال خواهید شد، ممکن است کاندیدای واقع بین نباشید!

دکتر نصیبه رستمی

دکتر نصیبه رستمی

جـراح و مـتخصص گـوش، حلق و بـینی دارای برد تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *